Szakács Anna vagyok, több mint 20 éve foglalkozok asztrológiával, lelki blokkok oldásával.

Ha felrajzolunk egy asztrológiai képletet, egy különleges, rejtélyes, izgalmas külön világ tárul elénk, ahol egész élettörténetünk, személyiségünk, boldog és szomorúbb pillanataink feltárulnak előttünk. Lemerülhetünk lelkünk legmélyebb síkjaira, megérthetjük, mi végre is születtünk, miért oda, azokhoz a szülőkhöz, testvérekhez, akiket leszületésünk előtt magunk választottunk. Feltárulnak azok a képességek, amiket ha fejlesztünk magunkban, le tudjuk győzni akadályainkat, félelmeinket is, boldogabbá téve ezáltal életünket.

Nem szeretem, ha ezt a tudományt jóslásnak titulálják, hiszen nem az. A bolygók világa széles lehetőségeket mutat, amiket nem mindegy, hogy élünk meg, hogy ismerjük fel, az idő minősége mire érett meg. Mi magunk döntünk saját sorsunkról, mi hozzuk a döntéseket ebből a széles spektrumból.

Hogy döntéseinket meg is tudjuk valósítani, ahhoz szükségünk van a fejlődésre, a régi blokkok, félelmek, lelki fájdalmak elengedésére. Ehhez nagyon sok alkalom nyílik ma már mindenki számára, ahogy én is számos terápiás lehetőséget kipróbáltam és megtanultam. Ezek közül a Spirituális választerápiát alkalmazom, illetve a Metafizikai és Szellemtudományi Akadémia hatékony módszereit.

Tudásomat fejlesztem mind a mai napig, hogy  tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

Bontsd szét személyedet és beléd tódul a világ.
Bontsd szét a személyeddé vált világot és beléd tódul a teljesség.
Weöres Sándor